Fekvés: 
A Bélai kastélyszálló a Szlovák Köztársaság déli részén, a magyar határ közelében található, Béla községben, mindössze 10 kilométerre a Dunától és Esztergom középkori műemlékekben bővelkedő városától. A legközelebbi repülőterek Budapest (90km), Pozsony (130km) és Bécs (190km). Igény esetén örömmel állunk az Ön rendelkezésére reptéri személyszállítással. Amennyiben személygépkocsival érkezik, az alábbi GPS koordináltákat használja: N 47°49.875' E 18°35.783'

Fizetési mód:
A kastélyszállóban az alábbi hitelkártyákkal való fizetés lehetséges: VISA és EuroCard/MasterCard. A Maestro, a Visa Electron, és a MasterCard Electron kártyákat kizárólag PINkóddal együtt tudunk elfogadni. A kastélyszállónak nincs engedélye pénzváltó üzemeltetésére. A Szlovák Köztársaság pénzneme az euró (EUR). Fizetni készpénzben vagy hitelkártyával lehet a kastélyszálló recepcióján, kizárólag euróban.

Négylábú kedvencekkel kapcsolatos tudnivalók:
Kutyákat napi € 20,00 ellenében be lehet hozni a kastélyszálló területére (az árban már benne foglaltatik az ÁFA), amennyiben mindig a gazdájuk mellett vannak, pórázon. Vakvezető kutyák természetesen ingyenesen behozhatóak. Kutyát nem lehet bevinni azonban az étterem, a bár és az üléstermek területére, kivéve a vakvezető kutyákat.

Biztonsági intézkedések:

Château Béla saját élőerős objektumvédelemmel rendelkezik de speciális védelmet is tudunk biztosítani. Az összes szoba tűzálló ajtóval, füst és tűzérzékelő berendezéssel valamint széffel ellátott.

Dohányzás:

A szobákban, szalonokban valamint az étteremben a dohányzás nem megengedett. Dohányzásra a kijelölt helyeken illeteve a Lobby bárban van lehetőség.

Vízuminformáció:

Az EU tagállamokban, az USA-ban valamint Kanadában élők nem vízumkötelesek. Más országokban élők vízumkötelesek.

Elektromos feszültség:
A Szlovák Köztársaság területén a 220 voltos szabvány érvényes, konnektor szempontjából pedig a kétágú, kontinentális típus. A kastélyszállóban számos fajta adaptert és átalakítót tudunk a vendégek rendelkezésére bocsátani.

Időjárás:
Dél-Szlovákia klímája kontinentális jellegű. Az évszakok általában jól elkülöníthetőek – július és augusztus a legmelegebb(28-30°C, 82-86°F)december és január a leghidegebb, amikor a hőmérséklet akár -15°C-ra (5°F) is leeshet. Az Ön itt-tartózkodása idejére szóló időjárásjelentés megtekintéséhez kattintson ide.

Amennyiben kérdése van, kérem ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

+421-36-7577-600, +421-905-502-345, reception@chateau-bela.com